Systemutvecklare rekryterad till Effectsoft


Effectsoft är ett litet, men växande och framgångsrikt IT-företag med säte i Halmstad. Företagets framgångar bygger på det värde man levererar till sina kunder och det värde man genererar tillsammans med sina medarbetare. Ofta handlar det om långsiktiga uppdrag som spänner från små till stora börsnoterade företag. Det kan röra sig om mjukvaruutveckling, integrationer mellan IT-system, drift i molnet, bygga iOS/Androidappar, kravanalyser, teknisk partner eller projektledning etc. Exempel på några av de stora kunderna är Skistar, Glue och Hoist Group.

Företaget befinner sig i en stark expansionsfas och söker ständigt fler duktiga medarbetar. Just nu har vi hjälpt dem att hitta och förstärka teamet med en
Systemutvecklare till Halmstadkontoret. 

Arkiv

Länkar

-

Senate inlägg