Säljande affärsutvecklare sökes

Sydamerikaexperten bildades 1993. Vår mission är att vara bäst på att arrangera skräddarsydda rundresor och resor med svensk färdledning till Syd- och Latinamerika.  Det innebär att vi förutom våra skräddarsydda resor även har ett fast program med rundresor i olika delar av Sydamerika. Vi är också experter på kryssningar i och omkring de sydamerikanska vattnen. I vårt bolag ingår även Brasilienexperten, och vårt eget Amazon Lodge, där du kan hyra in dig och bo mitt i den orörda regnskogen, och faktiskt på självaste Amazonas. Vi har vårt säte i Halmstad, men har också en filial på Karlavägen i Stockholm.

Vi står inför en kraftig utveckling av verksamheten, och riggar därför vår organisation för att möta den fördubblade omsättningen vi ser skall komma de närmaste tre åren. Därför söker vi nu en

SÄLJARE MED SINNE FÖR AFFÄRSUTVECKLING OCH SÄLJLEDNING.

Vi vill att du skall verka för att hitta nya kunder, men också inspirera dina kolleger till utveckling av våra befintlig. Med dina tidigare erfarenheter från sälj tror vi också att du kan ta en säljledande roll när det gäller att skapa struktur och rutiner för både dig själv och hela företaget för att skapa effektivitet i säljprocesserna. Vi vill också att du hittar leads för dina innesäljande kolleger att följa upp.

Arkiv

Länkar

-

Senate inlägg