Konsulter sökes till ER-Konsult över hela Sverige

ER-Konsult består av ett antal fristående konsulter som arbetar under samma varumärke med samma metoder. Konsulterna är anslutna via ett franchisingavtal. De befinner sig i en expansiv fas, därför söker de fristående konsulter i hela Sverige.

Alla konsulter som arbetar med ER har egen erfarenhet från näringslivet och hur företaget kan ta sig från bra till bäst. Alla är pedagogiska praktiker med metoder och redskap som väcker glöd och förverkligar mål i företagen, och som sedan 1982 skapat tillväxt och lönsamhet i hundratals företag i hela Sverige. Kanske kan du bli en av dem!

Kanske är du konsult redan idag, eller också är du på väg att starta eget efter många år i ledande position i näringslivet. Vi tror att du upptäckt värdet av att tillhöra ett större sammanhang, få tillgång till beprövade processer och verktyg. Och inte minst finner du stort värde i att kunna ta del av, och vara del av en resurspool av konsultkolleger som driver mot samma mål, och vill växa tillsammans under ett gemensamt varumärke.

Läs mer om uppdraget fliken "lediga tjänster", och om företaget under www.er-konsult.se.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln