Näringslivsutvecklare rekryterad till Halmstad Näringslivs AB, HNAB

I Halmstad kommun bor över 95 000 personer. Och växer stadigt. Kommunen har ett Guldläge där tillväxten är bättre än på många andra håll. Här finns köpkraft både lokalt och i närområdet. Högskolan lockar till sig kompetens och kunnande samt studenter som trivs och blir fler. Här finns både det lilla och det stora företaget, här finns sommarnöjen, vacker natur, campingplatser, uteliv, ett brett kulturutbud, evenemang och sport. Läs mer om Halmstad: www.halmstad.se.

Genom näringslivsbolag, Halmstads Näringslivs AB , fokuserar kommunen på  att förbättra och förenkla för företagare. Målet är att skapa bästa förutsättningar för ett framgångsrikt näringsliv när det gäller att starta, driva och etablera företag i kommunen. Det är också här man har uppdraget att offensivt kommunicera och sälja in Halmstad som etablerings- och expansionsort.

På Halmstad Näringslivs AB arbetar man både med strategiska och operativa tillväxt- och utvecklingsfrågor som stimulerar och förser näringslivet med tjänster och service för att skapa, behålla och utveckla företagen som finns på orten, men också attrahera och rekrytera nya företag och etableringar till vår kommun.

Det är hit vi rekryterat en ny Näringslivsutvecklare med etaberlingsfokus. Läs mer om vad HNAB kan hjälpa dig med: www.halmstadsnaringsliv.se.

Det är hit vi matchat en medarbetare med liknande erfarenheter från andra delar av Sverige. Vi gratulerar er båda!

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

Senate inlägg

Etikettmoln